Klímaszerelés

Klímaszerelés Budapest, klímaszerelés menete

A klímaszerelés ára tartalmazza:

  • A klíma helyszínre szállítását, szerelési munkadíjat, anyagköltséget
  • Az elektromos vezetékek kialakítását a kültéri és beltéri egységek között, kültéri egység rögzítést, a beltéri egység felszerelését A vezetékek nyomvonalának kialakítását, kábelcsatorna felszerelését, falba süllyesztett vezetékek esetén a falhornyok vésését
  • A szerelési anyagok beépítését, mely tartalmazza a szívó és nyomóoldali rézcsövet hőszigeteléssel, kültéri és beltéri egységet összekötő dupla szigetelésű betáp, és vezérlő vezetéket, kondenzvíz elvezető csővezetéket, szerelési anyagokat eltakaró fehér színű kábelcsatornát, egyéb rögzítő elemeket és kiegészítőket.
  • Szakszerű, tiszta munkavégzést minőségi szerszámokkal. A klímaszerelés folyamán HILTI fúrógéppel készítjük el a szükséges furatokat, fúrás közben nagy teljesítményű ipari porszívóval szívjuk el a keletkezett port, így a klímaszerelés minimális kosszal jár. A klímaszerelés végeztével magunk után feltakarítunk, és a klíma csomagolását igény esetén elszállítjuk.
  • Hűtőkör vákuumozást, a készülék beüzemelését
  • A felhasználót tájékoztatjuk a klíma helyes használatáról, a készülékhez kapott beüzemelési jegyzőkönyvet kitöltjük. Munkánkat szakszerűen, a garanciális követelmények betartásával végezzük.
Klíma

Várjuk ajánlatkérésüket, megrendelésüket elérhetőségeink bármelyikén.

Személyre szabott árajánlatunkhoz kérje ingyenes helyszíni felmérésünket!

Kapcsolatfelvétel