Akciós klíma árak telepítéssel, szereléssel Budapest és környékén

Klíma akció egész évben szereléssel a legjobb árakon! kérjen ajánlatot mos!

Klíma webáruház

Tekintse meg kínálatunkat a klíma webáruházunkban, ahol széles választékban találhatja meg a legmodernebb és energiahatékony klímaberendezéseket. Választékunkban megtalálhatóak a legismertebb márkák és típusok, hogy minden igénynek megfelelő klíma berendezést találhasson. Rendeljen tőlünk, és élvezze a kényelmet és hatékonyságot egy új klíma segítségével!

Kattintson! Nézzen körül és rendeljen most! Folyamatos klíma akciók!

Klíma akció! Árak szereléssel, telepítéssel Budapesten!

Akciós klíma beszerelés árak:

Akciós ajánlatunk a kültéri és a beltéri egység felszerelését és beüzemelését tartalmazza.

A csővezeték kiépítése

Akciós ajánlatunk azokra a klíma beszerelésekre vonatkozik, melyeknél:

Z

A kültéri klíma egység szerelési magassága nem haladja meg a 4 m-t (Az akciós díj nem vonatkozik extrém helyekre történő telepítési megoldásokra, pl.: kültéri egység tetőre, alpintechnikával szerelhető helyekre és hűtőközeg rátöltést igénylő távolságok esetében.)

Z

A kiépítendő cseppvíz hálózat nem éri el a 4m hosszt.

Z

Akciós telepítési díjunk 2.0 kW, 2.5 kW és 3.5 kW teljesítményű klíma készülékekre érvényes. 4.7 - 6.5 kW teljesítmény között a fent említett esetekben 38.000,- Ft + áfa a beüzemelés. Az ár a kültéri és a beltéri egység felszerelését és beüzemelését tartalmazza. A csővezeték kiépítése 4.900 + ÁFA/méter.

Ajánlatunk Budapesten és Pest megyében érvényes.

Budapesten a helyszíni felmérés díjtalan.

Pest megyében 4.000,- Ft a felmérés díja, melyet megrendeléskor jóváírunk.

Ügyfél által hozott készülék esetében a készülékre nem vállalunk garanciát.

Akciós Klímaszerelés Budapest
Z

Tapasztalat

Tapasztalt klíma szerelők vagyunk, akik megbízható szolgáltatást nyújtanak az Ön klímaigényeihez. Több évtizedes tapasztalatunkkal garantáljuk, hogy klímaszerelésünk hibátlan és hatékony lesz.

Minőség

Megbízhatóan és kiváló minőségű klíma szolgáltatást nyújtunk, hogy klímája hosszú élettartammal és hatékony működéssel szolgálja ki Önt. Kizárólag minőségi klímaberendezésekkel dolgozunk, hogy ügyfeleink a legjobb klíma komfortot élvezhessék otthonukban vagy munkahelyükön.

Klíma akció egész évben kedvező árakon

Most kiváló lehetőség nyílik akciós klíma szerelés áraink igénybevételére. Rendkívül versenyképes árakkal biztosítjuk, hogy ügyfeleink könnyedén telepíthessék klímaberendezéseiket.

Ismerje meg az akciós klíma telepítés folyamatát!

Z

1. Ingyenes helyszíni felmérés

Az első lépés az, hogy a klímaberendezés telepítés előtt szakemberek felmérik az adott területet és az igényeket. A helyszíni felmérés során figyelembe veszik a helyiség méretét, az ablakok számát, a tetőtér vagy alagsor jelenlétét, és azokat a tényezőket, amelyek befolyásolhatják a klímaberendezés hatékonyságát. Ez alapján meghatározzák, hogy milyen teljesítményű klímaberendezés szükséges az optimális hűtéshez vagy fűtéshez.

Z

2. Telepítés és csatlakoztatás

Miután kiválasztották a megfelelő klímaberendezést, a telepítési folyamat kezdetét veszi. A klímaberendezés egységét a megfelelő helyre felszerelik, és a megfelelő vezetékeket és csöveket elhelyezik. A klíma telepítése során kiemelten fontos a precíz munkavégzés és a csövek és vezetékek helyes csatlakoztatása, hogy ne legyenek hűtőközeg-szivárgások vagy egyéb problémák.

Z

3. Klíma beüzemelése és tesztelése

A klímaberendezés telepítését követően a szakemberek beüzemelik a berendezést, és alaposan tesztelik annak működését. Ez magában foglalja a klímaberendezés beállítását az optimális hőmérsékletre és a kívánt légáramlásra. Ezt követően részletes instrukciókat adnak az ügyfélnek a klímaberendezés használatával kapcsolatban, valamint segítséget nyújtanak a beállítások és funkciók megértésében.

Miért érdemes időt szakítania az akciós klíma telepítésére még nyár előtt?

 

Az időjárás változása és a nyári hőség közeledése egyértelmű jelzés arra, hogy eljött az ideje gondoskodni a klíma telepítéséről otthonában vagy irodájában. Sokan hajlamosak lehetnek elhalasztani a klímaberendezés telepítését, de van néhány jó ok arra, hogy miért érdemes ezt még a nyári szezon előtt megtenni.

1. Azonnali hűtés: Az első és legnyilvánvalóbb előnye annak, ha még a nyár kezdetén telepíti a klímát, az az azonnali hűtés. A klímaberendezés működésbe helyezése után gyorsan élvezheti a hűvös levegőt otthonában vagy irodájában, és így elkerülheti a nyári hőség kellemetlenségeit. Nem kell tovább szenvednie a forró és fülledt időjárásban.

2. Jobb komfort és produktivitás: A megfelelő hőmérséklet fenntartása kulcsfontosságú a komfort és a munkahelyi produktivitás szempontjából. Ha egy irodában dolgozik, vagy otthonról végez munkát, a klíma telepítése növelheti a munkavégzés hatékonyságát, mivel a kellemes hőmérsékleten könnyebben koncentrálhat. Emellett az alvásminőség is javulhat, mivel a hűvös és csendes környezet segíti az alvást.

3. Energiahatékonyság: A modern klímaberendezések rendkívül energiahatékonyságok, ami azt jelenti, hogy kevesebb energiát fognak fogyasztani a hűtés vagy a fűtés során. Az idő előtti klíma telepítés lehetővé teszi, hogy kihasználja a nyári hűvösebb hónapokat, amikor a klímaberendezés kevesebb energiát használ fel, és ezzel megtakarítja a villanyszámlát.

4. Jobb választási lehetőség: Az idő előtti klíma telepítés lehetővé teszi Önnek, hogy jobban átgondolja és kiválassza a megfelelő klímaberendezést. Nem kell sietnie a választással, és jobban megfontolhatja az igényeit és az otthona vagy irodája méretét. Emellett több lehetősége lesz a klímaberendezések között, mivel még nem indult el a nagy keresleti szezon.

5. Időspórolás: Az idő előtti klíma telepítés időt takarít meg. A klímaberendezés telepítése egy napos folyamat lehet, de ha várni kell a szezon közepéig vagy végéig, akkor a telepítő szakemberek hosszabb időt vehetnek igénybe, és nehezebben tudnak alkalmazkodni az Ön időbeosztásához.

Az időzítés mindig kulcsfontosságú a klíma telepítés során, és az idő előtti telepítés számos előnyt kínál. Ne várja meg a hőség csúcsát, hanem gondoskodjon a klímaszerelésről még a nyári szezon előtt. Így élvezheti a kényelmes hűtést, növelheti a komfortját, és még pénzt is megtakaríthat az energiahatékony klímaberendezéseken keresztül.

w

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

Akciós klíma telepítés és szerelés, Budapesten és Pest megyében!

Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket akciós klíma vásárláshoz Budapesten!

Budapesten klíma telepítés előtt áll, és szeretne biztosra menni? Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket cégünktől, hogy maximálisan megfeleljenek igényeinek és terveiknek!

A helyszíni felmérés lehetővé teszi számunkra, hogy pontosan meghatározzuk a klímaberendezés méretét, típusát és teljesítményét, amely az Ön otthonában vagy irodájában szükséges. Tapasztalt klímaszerelőink alaposan megvizsgálják az adott területet, figyelembe veszik a helyiség elrendezését és azokat a tényezőket, amelyek befolyásolhatják a klíma hatékonyságát.

Az ingyenes helyszíni felmérés során szakértőink személyre szabott ajánlatot adnak, és válaszolnak minden kérdésére a klíma telepítéssel kapcsolatban. Ez a folyamat lehetővé teszi számunkra, hogy pontosan megtervezzük a telepítést, és biztosítsuk, hogy a klímaberendezés tökéletesen működjön az Ön igényeinek megfelelően.

Ne hagyja a véletlenre a klíma telepítését! Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket, és lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy otthonában vagy irodájában kellemes klímában élvezhesse a közelgő nyári hőséget Budapesten.

Klíma készülékek

Segítségre van szüksége?

Cégünk az ingyenes helyszíni felmérést követően ad Önnek árajánlatot. Hívjon minket bizalommal!