Klíma felmérés, klíma tisztítás, klíma beszerelés, klíma tervezés

Személyre szabott árajánlatunkhoz kérje
ingyenes helyszíni felmérésünket!

Miért fontos a klíma felmérés?

A helyszíni felmérés rendkívül fontos, mert a lakások és az igények eltérőek.

felmérés

Fel kell mérni az adott lakás elektromos hálózatát, hiszen a klímák működésük közben elég jelentős áramot fogyasztanak. A kültéri egység és a beltéri egység ideális elhelyezése is sok tényezőtől függ.

Fontos, hogy olyan helyet találjunk, ami hűtéstechnikailag, egészségügyileg, belső építészetileg, elektromos szempontból is megfelelő. Legjobb klíma berendezések egy helyen, klíma tisztítás, klíma karbantartás, klíma akció, elfogadható klíma árak Budapesten.

Ezek a szempontok sokszor első ránézésre teljesen ellent mondanak egymásnak. Ezért fontos a helyszíni felmérés, hogy ezeket az egymásnak néha ellent mondani látszó szempontokat össze tudjuk egyeztetni.

Az ingatlan tájolása, az üveg felületek nagysága, a hűtendő belső tér mérete és kialakítása nagyban befolyásolja, hogy milyen teljesítményű klíma készülékre lesz szükségünk – esetleg milyen módon lehet megoldani, hogy elég legyen egy kisebb teljesítményű berendezés is. A pontos helyszíni felméréssel komoly összegeket is meg lehet takarítani mind a létesítés, mind a későbbi üzemeltetés során.

Tisztázni kell, hogy a felhasználók hogyan is szeretnék használni a készüléket. A szerelési költséget csökkenteni lehet a kültéri és a beltéri egység közötti távolság csökkentésével, illetve optimalizálásával Az allergén anyagokra érzékeny felhasználónál nagyon lényeges a szűrők minősége, másoknál viszont lehet, hogy a design, vagy az ár a legfontosabb szempont.

klímafelmérés

Törekedni kell arra is, hogy a beltériegység olyan helyre kerüljön, hogy a hűvös légáramlat lehetőleg minél kevésbé érje közvetlenül a belső térben tartózkodókat. Ezzel sok későbbi probléma elkerülhető el és a komfort érzet is jelentősen javítható.

A klíma felmérés és tervezés célja, hogy a felszerelésre kerülő klíma berendezés lehetőleg minél kisebb költséggel, észrevétlenül tegye a dolgát és segítse a kellemes környezet megteremtését. Klíma felmérés, klíma tisztítás, klíma beszerelés szolgáltatások.

Várjuk ajánlatkérésüket, megrendelésüket elérhetőségeink bármelyikén.


Klímaszerelés ára

Az akciós klímaszerelés ára tartalmazza az összes szükséges szerelvényt, elektromos kábelt,
dekorcsatornát és a munkadíjat - Budapesten és Pest megyében...tovább

Klímaszerelés

A klímaszerelés tartalmazza a klíma helyszínre szállítását, szerelési munkadíjat, anyagköltséget, az elektromos vezetékek kialakítását a kül- és beltéri egységek között, kültéri egység rögzítést, a beltéri egység felszerelését...tovább

Klíma tisztítás

A klíma karbantartás tartalmazza a beltéri egység burkolatának tisztítását, szűrőjének tisztítását, gomba és baktérium mentesítését, a kültéri egység légkondenzátorának kifúvatását... tovább

Klímák

Az általunk ajánlott klíma készülékek pontos árairól a helyszíni felmérés során tudunk információt adni, hiszen a készülék árak az aktuális kínálattól, a nagy forgalmazók akcióitól, az aktuális árfolyamoktól függően változnak...tovább